INNOVATIE
IN RENOVATIE.

Renovatie is moeilijker dan nieuwbouw – dat weet iedere aannemer.  En wij beamen het ook als dakdichters.  Bestaande constructies saneren betekent werken met technische beperkingen, in een omgeving waar mensen tegelijk gewoon verder werken of wonen.

Hoe we dat oplossen? Simpel: door uw project aandachtig vanop afstand te bekijken en te graven in ons archief van vijftig jaar. In die periode hebben we honderden renovatieprojecten tot een goed einde gebracht. Wedden dat we in die rijke portfolio inspiratie vinden om uw project aan te pakken?

Zo isoleerden en dichtten we ooit een dak van 40.000m² in minder dan 10 weken tijd. En we vervingen een golfplaten afdak dat lekte als een zeef zonder afbraakkosten en zonder time-out voor activiteiten (door er een nieuw dak bovenop te leggen). We gaven zelfs eens een nieuw dak aan 260 bungalows in een vakantiedorp zonder dat ook maar één enkele klant gestoord werd.

Welke ingrepen uw project ook vraagt, Albitum heeft er de knowhow, ervaring en spirit voor in huis.

Onze drones aan het werk: 1: warmteverlies door een mogelijk lek. 2: warmteverlies door reden. 3: ok. 4: goede isolatie.

meer weten? maak een afspraak

de slimme keuze6 redenen om voor albitum te kiezen.

 • nabijheid

  Onze teams vertrekken vanuit Kontich en Ardooie. Zo zijn we altijd snel ter plaatse. En werkt u samen met vakmensen uit uw streek.

 • ervaring

  We dichten al vijftig jaar daken. De kennis en expertise die we in die halve eeuw opbouwden, benutten we straks ook in uw project.

 • solide organisatie

  We geloven in lange termijn en binden medewerkers lang aan ons bedrijf en kijken we ook met u graag wat verder vooruit.

 • advies en kennis

  We zijn meer dan zomaar uitvoerders. We denken graag met u mee over slimme en duurzame oplossingen. Zodat u na onze tussenkomst écht verder geholpen bent.

 • vrije keuze

  We zijn niet gebonden aan onze leveranciers. Hebt u een productvoorkeur? Of vinden onze experts het best om een bepaalde techniek te hanteren voor uw project? Dan zijn we vrij om daarop in te gaan.

 • waterdichte offertes

  We houden niet van kleine lettertjes en onvoorziene omstandigheden. Onze offertes zijn daarom net zo waterdicht als het dak dat we u straks opleveren.

realisaties .